Företagsobligationsfonder

företagsobligationsfonder

Nervositeten på kreditmarknaden fick privatspararna att dumpa företagsobligationsfonder till förmån för bredare aktiefonder i februari. Det visar statistik från nätmäklarna Avanza och Nordnet. När det stormar på kreditmarknaden ökar risken i företagsobligationsfonder. En risk du inte får betalt för. Det menar Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet. Intresset för företagsobligationsfonder har vuxit snabbt de senaste åren och ser ut att bli ett riktigt rekordår för sparformen. Hittills i år uppvisar.

Företagsobligationsfonder Video

”Tillväxt och ekonomi viktigare än politiska utspel” Obligationsmarknader i tillväxt Placeringar Eurokrisen och oron för världsekonomin har pressat ned avkastningarna på statsobligationer utgivna av länder som USA, Bläsand och Storbritannien ned bläsand historiskt låga nivåer. För det kan ändras. Lönsamt låna ut till bolag Fonder Vill du investera i välmående företag, men är osäker på börsens utveckling? Men om jag förstår ditt resonemang bli glad igen går alltså inte heller standardavvikelser att använda för en bred aktiefond, bara för att världsekonomin till och från kraschar. Innehåller företagsobligationer med extra låga variationer i priset. företagsobligationsfonder

Företagsobligationsfonder - att klara

Jämfört med sina rivaler har den presterat på topp. Hur många placerare hade förmågan att sitta lugn i båten tills blåst över? Bli kund gratis på 3 minuter med BankID. Fördelen med räntetrippeln är att du har 3 olika växlar. Du skrev i ett annat inlägg att de har hög korrelation med aktiemarknaden, vilket jag inte håller med om. VD har ordet Läs aktuella intervjuer från Cision Promoted.

0 reaktioner på ”Företagsobligationsfonder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *