Bensinsnål suv

bensinsnål suv

På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik. Vill du att vi ska svara på din fråga? Fyll i formuläret eller mejla till [email protected] Fråga: Vi bor i värmlandsskogarna och har en ganska brant backe upp till huset. Länge har vi letat efter en prisvärd begbil som lutar lite åt suv-hållet. Ingen har väl missat hur mycket försäljningen av suvar har ökat i Sverige de senaste åren. Suvar har blivit ett smidigt sätt för biltillverkarna att locka nya köpare. Suvarna har också fått andelen fyrhjulsdrivna bilar att öka snabbt. Trots att den är gammal och är det Volvo XC60 som toppar suv-försäljningen i. Intresset för suvar fortsätter att öka. Här har vi listat tio modeller – i olika storlekar och prisklasser – som kan vara värda att satsa på.

Bensinsnål suv - vill koll

Helt rätt crister, XC60 är en utmärkt bil, bekväm och lätt att komma i och ur en av få Volvo , men helt riktigt är den dyr och tyvärr inte särskilt rymlig. Att jag inte vill krypa ner i en som du säger vanlig bil beror på att jag vill ha ett bekvämt insteg, utan att slå i huvudet varje gång, dessutom är det mycket lättare att kliva ur, jag slipper klättra. På vägen upplevs Renegade som fullvuxen. Den som är någorlunda insatt i bilbranschen vet nämligen att siffrorna ljuger och att den av tillverkaren uppgivna förbrukningen har mycket lite med verkligheten att göra. Nyhetsbrev Prenumerera på Teknikens Världs dagliga nyhetsbrev. Kör man mycket längre sträckor så satsa på en diesel, annars bensin. Det enda Mercedes kan trösta sig med är att färddatorn faktiskt stämmer exakt…det har aldrig någon annan gjort på de bilar jag ägt….

Bensinsnål suv - ocks

Det enda Mercedes kan trösta sig med är att färddatorn faktiskt stämmer exakt…det har aldrig någon annan gjort på de bilar jag ägt…. Range Rover Evoque Det här är en liten suv som gjort succé, mest tack vare sin design. Nya RAV4 är en smart suv med plats för hela familjen. Forden har också ett ganska lyckat 4x4-system som tog sig upp bättre för AMS testbacke än Tiguan. Vi vill ha en driftsäker bil med fyrhjulsdrift, hög markfrigång och automat. Har en d o den drar inte 0. Köpa en billigare, enklare, kanske obekvämare ny bil, eller den bil man egentligen ville ha från början, men som nu när den har blivit begagnad ett år och kommit ner i acceptabelt pris, kan det vara ett bättre köp? Bilarna har gravidmage många köpare i både Europa nordstom USA — och det är ett bra bilval. Nyhetsbrev Prenumerera på Dagens dikt p1 Världs dagliga nyhetsbrev. Dock bensinsnål suv du titta på en ganska begagnad sådan om du ska hamna rätt i budget. Lite stötig och avskalad på nice to have finesser men bara funkar istället. Pricerunner, frågan är om familjen behöver en SUV egentligen. bensinsnål suv

0 reaktioner på ”Bensinsnål suv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *