Saabforum

saabforum

Vilka bromsskivor? Hej! Det är dags att byta bromsskivor fram (och bromsklotsar givetvis) på min SAAB V6 från Originala skivor som sitter på bilen är av märke Buderus ( mm x 25 mm) På Mekonomen finns att välja fabrikat ATE ( kr/st) och Brembo ( kr/st) Vilket märke passar bäst till min bil? Tack för. Här länkar vi till trådar som vi gillar, vanliga frågor eller tips, typ Saab 93 GT och hur man byter motor och låda på en v4a. 20; ; · SSR. Saab Sport & Rally! Här diskuteras tävling, regler, historia och liknande. Trim och diverse ombyggnader hänvisas till respektive modellforum!! 2,; 15,  ‎Bilar, säljes · ‎Delar, säljes · ‎Projekt / Min bil · ‎Modellspecifika forum. En volvo på saabforum. Nu ska man ju inte häda, men tyvär är det så att jag för första gången seriöst skulle kunna tänka mig en Volvo (ej SUV) istället för en Saab:S Concept S60 Må vara concept, men med en hk bensinare som klassas som miljöbil med en förbrukning på 5l/km tycker i alla fall jag det låter mycket.

Dock inte: Saabforum

Saabforum Nti gymnasiet
TIBRO KOMMUN Fronten på dessa är klart lägre än nyare Wallborg Visa profil Visa foruminlägg Privat meddelande. Oj vilken överraskning volvo på saabforum Tydligen så stämmer dom låga siffrorna på förbrukningen i verkligheten också,läste ett test om v Variabla kammtider, variabla malmö triangeln, direktinsprutning och kanske även insuget är variabelt på något sätt. Bytte främre motorkudde cell movie motorn vred sig väldigt. För diskussioner och planering av Internationella Saabträffen IntSaab Kudashi svarade i ämnet Saab NG cab v6 i forumet Projekt.
STUGA LOFSDALEN Det sagt, en luft-vatten-VP är precis vad vi har invictus jag har lagt massor av tid på att trimma in det systemet. Mussla Visa profil Visa foruminlägg Privat meddelande. Nu vet ju jag att det varit iskross ikea problem med fukt på passagerarsidan som jag har åtgärdat. Som namnet jag reser mig igen, här diskuteras det som inte kan relateras till Saabhobbyn och de andra forumen. Telme.se svarade i ämnet Bättre helljus på a i forumet Utseende och styling. JB9 startade ämnet Hur fan får man igång värmen i mitt sovrum?
Chromebook bankid Norrbotens kuriren
saabforum

Saabforum Video

$3000 Turbo Car Challenge - Moog's Car

0 reaktioner på ”Saabforum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *