Rastegar död

rastegar död

Uppsalarapparen och radioprogramledaren Vahid Rastegar är död, rapporterar P4 Uppland. Under sin karriär har han släppt uppmärksammade singlar som "Samhället" (), "Om vi inte" och "Livet som värsting" (), den senare i samarbete med Nordman, som blev en av hans närmaste vänner.(TT). Artisten från Uppsala är död. Vahid Rastegar växte upp i Gottsunda. En av han större hits var låten " Om vi inte", som kom Artisten Vahid Rastegar från Uppsala är död meddelar Radio Uppland.

Rastegar död Video

Ken Ring ft. Rastegar - Stockholm VS Uppsala Första singeln från det albumet hette "Släpp inte taget". Jag var hemma från jobbet en lille en att kunna vara med honom hela tiden. Löwengrips dejtavslöjande — byta liv helt efter separationen - Han åkte i väg i kilometer i timmen. Den svenska rapparen Vahid Rastegar är död. Har du koll på alla kändissläkterna?

Rastegar död - det

Vi fick transport dit. Men sedan bytte de till kvällspersonal, jag tror inte att de hade informerat ordentligt om honom. E Enköping Enköping E-tidning E-tidning. Det bestämdes att hennes make skulle avlösa henne och från tiden på onsdagskvällen sitta vid Vahids sida på avdelningen. Hans mor har i en intervju berättat att han vid tillfället led av en psykos. Så var Oldsberg på jobbet. Hiphop-artisten Rastegar är död Uppsalarapparen och radioprogramledaren blev bara 33 år gammal.

Rastegar död - innefattar idag

Fredrik Eklunds bild får följarna att reagera. Hon gick ut för att hämta sin make på parkeringen — och då passade sonen på att springa ut. Förre tränaren sågar Manchester United - Hans andra och sista album "Lev medans du kan" kom Hon menar att hennes sons liv kunde ha räddats om psykiatrin hade tagit sitt ansvar — och väljer därför att berätta om de sista dagarnas desperata kamp för hjälp. Då ringde jag dit och de sa "Nej, ni ska ringa Handens psykiatri". Sigrids stopp — i relationen med Samir.

0 reaktioner på ”Rastegar död

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *