Mudback riverbeast

mudback riverbeast

Sist men inte minst har vi Mudback Riverbeast från Shipyard mission! Efter att ha försökt få detta mission i en evighet spawnade det slutligen hos min death knight. Skönt att ha det avklarat! Som synes har jag ju redan haft julafton i WoW nästan med alla nya mounts jag fått! Har dock fortfarande en del kvar. Den får man från ett shipyard mission som heter "It's a boat, It's a plane, It's just a Riverbeast" xD. Domesticated Razorback. Mudback Riverbeast. I natt så fick jag sen ytterliggare ett mount. Min fina vän Onatas köpte nämligen en Sky Golem till mig som en julklapp:D Eller a, jag betalade för den med 20 st. Headless Horseman's Icebound Frostbrood Vanquisher Kor'kron War Wolf Mudback Riverbeast Obsidian Nightwing Raven lord Red Dragonhawk Red proto drake Rivendare's Deathcharger Sapphire panther Soaring skyterror Brewfest's mountsen Swift white hawkstrider Swift zhevra Swift zulian panther Traveler's mount.

Mudback riverbeast Video

WoW Silthide - Rare Sapphire Riverbeast Rare Mount!! Warlords of Draenor Click on "View details" to be redirected to our partner website where the original advertisement was posted. Resultatet är det ni ser nu: Hoppas casinoluck har haft en trevlig jul och ett fantastiskt nyår, och philips saeco ni nu lindorff sverige laddade för ett nytt år med mig, min blogg och det underbara World of Warcraft! Hade vi raidat spola kröken än en dag i veckan så hade det gått ännu snabbare. På torsdagen bestämde vi oss för att hoppa över Gorefiend då vi saknade några viktiga raidmedlemmar. mudback riverbeast

Mudback riverbeast - klimatanlggning, aluminiumflgar

I morgon är det fredag vilket betyder att det är dags för mountruns igen! Julen är här, woho! I natt så fick jag sen ytterliggare ett mount. Ibland är det värt att ta det lite lugnt och bara se sig omkring: Jag tror att jag kommer fortsätta raida med guildet, jag har 2 veckor kvar som trial och jag vill gärna se lite mer av guildet. Bland annat har jag börjat kolla lite på de riktigt gamla Doctor Who avsnitten från talet. Andra saker jag har roat mig med att köra pvp.

0 reaktioner på ”Mudback riverbeast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *