Yocoair

yocoair

Dynan hänger du upp där det finns viss luftcirkulation. Exempel är i bilen, husvagnen, toaletten, soprummet, garderoben. I snitt räcker en dyna cirka 3 månader, beroende på användningsområde och behov. Dynan tar bort lukter som shizuoka-pho.info blöt hund i bilen, döda råttor som fastnat i väggarna, gammal inpyrd cigarettrök, m.m. Spraya i det utrymme som luktar eller duscha direkt på platsen som luktar. Exempel på områden där Yocoair kan användas: Stank efter döda råttor/möss, illaluktande sportutrustning(skor,skydd etc), tobaksrök, illaluktande sopor, brandrök, unkna lukter i husvagn, fritidshus, bil, med mera. Vilket material tål Yocoair? YOCOAIR LUKTBORTTAGARE - Parfymfri luktborttagare som utplånar dålig lukt istället för att dölja den. Bra för exempelvis skor, bilen och sportutrustning. Luktbortta.

Yocoair - samma omsorg

Vi slapp riva upp undergolvet också!! Röklukt Köpte ett set med grejer från yocoair i början av sommaren. Den funkade as bra, jag har nu en helt luktfri soffa som är jätte mysig att sitta i. Prova alltid på ett litet ställe först för att se hur det verkar. Forskning Nöjda kunder Sammanfattning in English Yocoair i media. Man kan även använda Yocoair spray. yocoair

Yocoair - knner att

Du får snabbt bort dålig lukt genom att spray i rummet eller direkt på stället som luktar. Yocoair klarar alltså det kemtvätten inte fixar! Vi är myckat nöjda. NA14 var en av dom. Det är viktigt att ytorna är torra när de saneras! Jag har idag lagt ut denna produkt på min Facebook sida och varmt rekommenderat den,då vi har många djur vänner.

Written By: .

0 reaktioner på ”Yocoair

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *